Een inspirerende ervaring

Levenskunst programma’s
‘daar waar Zeeland Brabant kust’

Wijnproeverij

Het grote genieten tijdens een wijnproeverij ‘Levenskunst’ met je team, partner of met je vrienden genieten. Dit kan ik op maat organiseren in de voormalige oude pastorie waar Levenskunst in is gevestigd, in een prachtige omgeving, daar waar ‘Zeeland Brabant kust’. Een uurtje rijden van de randstad, een mooi wandelgebied, maar vooral de ingetogenheid van het kleine dorp. Kom het ervaren.

MEER INFO

Goed gesprek

Wil je met je team, je collega’s genieten van een prachtig glas wijn en een goed gesprek, al dan niet onder begeleiding van mij, bij de open haard. Kom het ervaren.

MEER INFO

Op maat

Wil je samen met je team, je vrienden, de mensen om je heen, een mooie ervaring beleven. In de natuur, op de fiets, te voet, onder begeleiding van Anita van Loon, vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden van Levenskunst programma’s op maat.

MEER INFO

"Bij mij zul je nooit verdwalen"

Leuk om te lezen

Wat anderen zeggen

Bert Derks

Gedrag expert, executive coach, trainer

Wat een lef om iemand te vragen een aanbeveling te schrijven, terwijl je diegene net een uur gesproken hebt. Anita doet dat en dat lef kenmerkt haar. Iedere uitdaging vanuit verwondering aangaan en vanuit haar visie naar een volgende stap toewerken. Want het moet wel in beweging komen. Die gedrevenheid merk je in ieder contact en die werkt zeer motiverend. Altijd tijd nemen om rustig met je te praten terwijl ze probeert te doorgronden wat je bedoelt. En op z'n tijd ook duidelijk zijn in hoe zij het zelf ziet. Een voorrecht om Anita te kennen.

Anja van Wingerden

directeur Après la Vie Academie

Anita is een boeiende inspirerende vrouw, die van mensen houdt. Haar frisse kijk op organisaties, het leven, de dood en alles dat daarmee samenhangt is voortdurend in ontwikkeling. Daarom is elke ontmoeting met Anita telkens weer een verrassing. Ze straalt en sprankelt. Nog nooit heb ik haar op geweeklaag, of getob kunnen betrappen. Anita (be)leeft het leven intens en haalt er beroepsmatig alles uit dat erin zit. Het is altijd een feest om met haar te werken of haar aan het werk te zien.

Tobias Westerneng

People manager • Gemeenteraadslid Hilversum

Anita is iemand die zowel stevig als menselijk leiderschap toont. Zij is in staat mensen en projecten in beweging te krijgen, soms door een strakke agenda en een andere keer door een mooi gesprek van mens tot mens. Anita verstaat de kunst vrolijkheid en positiviteit te brengen en tegelijkertijd de juiste vragen te stellen. Zij denkt buiten gebaande paden en neemt altijd haar verantwoordelijkheid. Mensen als Anita kom je niet zo vaak tegen.

Contact

Heb je vragen of wil je meer informatie of kennismaken als je mij nog niet kent? Ik hoor het graag. 

06 1504 3618
info@anitavanloon-levenskunst.nl
Facebook
Linked in

Achterstraat 9
4681 AG Nieuw-Vossemeer

Versturen

Jezelf online verbinden met mij kan via