Mensenmens

Over Anita

Sterke verbindingskracht

Naast een oprecht en vrolijk mensenmens is Anita:

. Eigenaar van Anita van Loon  Levenskunst . Blogger . Levensgenieter

Ik ben een vrouw met een sterke verbindingskracht. Ik ben een dienstbaar leider, een mensenmens en een netwerker. Ik ben een verhalenverteller, een verbinder. Ik sta optimistisch en met een open visie in het leven, ik hou van veranderingen en durf risico’s te nemen. Voor mij is de uitdaging dat mensen gaan geloven in hun eigen kracht. Ik heb zelf ervaren, door ziek te worden, hoe het is om helemaal zonder enige vorm van houvast, je leven weer op te bouwen. Weer te gaan geloven in je fysieke en vooral mentale kracht. Je te realiseren, waar het leven over gaat. Echt over gaat.

Ik ben vrolijk en breed geïnteresseerd. Ik heb een zeer brede ervaring in het bedrijfsleven, profit en not for profit. Nationaal en internationaal. Ik sta met een open visie in het leven. En ik leef, iedere dag weer!Ik versta de kunst vrolijkheid te brengen en de juiste vragen te stellen. Ik ben een positief en optimistisch mens. Ik ga graag samen met jou de uitdaging aan, vanuit verwondering komen we tot mooie nieuwe inzichten en resultaten. 

Wil je meer over mij weten? Neem gerust contact op lees mijn blog of kijk op mijn linkedin profiel.

In de pers
Interview Goed Werk podcast 
Interview in Persgezicht
Podcast NH Radio 

Waar Anita ook mee bezig is
Open Kerk online

"‘Je leert in het ondertussen. Op die momenten dat je het moeilijk hebt, dan verandert je leven echt. Op de momenten dat je het even niet meer weet. Dan leer je het meest. Dus als je me ziet lopen in gedachten, laat me dan maar. Dan ben ik ‘in het ondertussen’ omdat ik het even niet meer weet." Bron: Anne Holthausen.

"Wat je in je hart bewaart, raak je nooit meer kwijt"

Leuk om te lezen

Wat anderen zeggen

Bert Derks

Gedrag expert, executive coach, trainer

Wat een lef om iemand te vragen een aanbeveling te schrijven, terwijl je diegene net een uur gesproken hebt. Anita doet dat en dat lef kenmerkt haar. Iedere uitdaging vanuit verwondering aangaan en vanuit haar visie naar een volgende stap toewerken. Want het moet wel in beweging komen. Die gedrevenheid merk je in ieder contact en die werkt zeer motiverend. Altijd tijd nemen om rustig met je te praten terwijl ze probeert te doorgronden wat je bedoelt. En op z'n tijd ook duidelijk zijn in hoe zij het zelf ziet. Een voorrecht om Anita te kennen.

Anja van Wingerden

directeur Après la Vie Academie

Anita is een boeiende inspirerende vrouw, die van mensen houdt. Haar frisse kijk op organisaties, het leven, de dood en alles dat daarmee samenhangt is voortdurend in ontwikkeling. Daarom is elke ontmoeting met Anita telkens weer een verrassing. Ze straalt en sprankelt. Nog nooit heb ik haar op geweeklaag, of getob kunnen betrappen. Anita (be)leeft het leven intens en haalt er beroepsmatig alles uit dat erin zit. Het is altijd een feest om met haar te werken of haar aan het werk te zien.

Tobias Westerneng

People manager • Gemeenteraadslid Hilversum

Anita is iemand die zowel stevig als menselijk leiderschap toont. Zij is in staat mensen en projecten in beweging te krijgen, soms door een strakke agenda en een andere keer door een mooi gesprek van mens tot mens. Anita verstaat de kunst vrolijkheid en positiviteit te brengen en tegelijkertijd de juiste vragen te stellen. Zij denkt buiten gebaande paden en neemt altijd haar verantwoordelijkheid. Mensen als Anita kom je niet zo vaak tegen.

Contact

Heb je vragen of wil je meer informatie of kennismaken als je mij nog niet kent? Ik hoor het graag. 

06 1504 3618
info@anitavanloon-levenskunst.nl
Facebook
Linked in

Achterstraat 9
4681 AG Nieuw-Vossemeer

Versturen

Jezelf online verbinden met mij kan via